پنج شنبه 08 آبان ماه 1399
  ورود |عضويت
99/07/24

ساخت دستگاه فرآوری کینوا توسط محققین دانشگاه نور دانش میمه


کارگاه فراوری کینوا در بخش میمه،  فرصت را برای کشاورزان و تولید کنندگان کینوا فراهم نموده است تا محصول خود را بوجاری و ساپونین زدایی کرده و به صورت خوراکی و کاملاً تمیز روانه بازار کنند.

دانه کینوا دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است که به خاویار سبز یا گیاهی شهرت دارد. دانه این گیاه دارای یک پوششی تلخ مزه بنام ساپونین است که حفاظت از گیاه را در برابر قارچها و باکتریها برعهده دارد. نبود دستگاه فرآوری کینوا ، توسعه کشت این محصول را با مشکل مواجه کرده بود ، که خوشبختانه این دستگاه فراوری توسط محققین دانشگاه نور دانش میمه طراحی و ثبت اختراع گردید. ظرفیت این دستگاه ، فرآوری روزانه 1 تن کینوا میباشد. کارگاه فراوری کینوا در بخش میمه،  فرصت را برای کشاورزان و تولید کنندگان کینوا فراهم نموده است تا محصول خود را بوجاری و ساپونین زدایی کرده و به صورت خوراکی و کاملاً تمیز روانه بازار کنند.

استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
  نظر سنجی
نظر شما درباره اين پرتال

 

تعداد جوابها : 206

عالي : 62%
خوب : 9%
متوسط : 5%
ضعيف : 23%

  ارسال  
  کاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 41
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 41

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1731406
Visitors بازديد هاي امروز: 951
Visitors بازديد هاي ديروز: 1008

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1399/08/08 پرتال مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهین شهر و میمه
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا